Otvoren novi turistički portal Hrvatske
06.07.2006
6. srpnja 2006. u Vijećnici Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, varaždinski Gradonačelnik, dr.sc. Ivan Čehok svečano je otvorio novi Hrvatski turistički portal ‘Tourism Club’.
   Tourist arrow Tourism Club
Tourism Club
Multimedia
Ulixes
Pretraživanje
Advertisement
Istrazivanje 2006
Otvoren novi turistički portal Hrvatske
06.07.2006
Otvorenje portala 'Tourism Club' bilo je u sklopu promocije rezultata prvog hrvatskog znanstvenog projekta u sklopu Europske unije 'E!2584 Eurotourism Ulixes - Intelligent Tourist Organization' i počekta njegove komercijalne primjene.

Svrha portala ‘’Tourism Club’’ jest:
- predstaviti i promovirati gospodarsku, kulturnu, povijesnu i turističku ponudu destinacija i regija Hrvatske, koju čine turističke agencije, kulturne ustanove, galerije, muzeji, kazališta, te gospodarski i turistički subjekti na području pojedinih destinacija i regija,
- turistima pružiti kvalitetne informacije o sveobuhvatnoj turističkoj ponudi Hrvatske -  da na jednom mjestu i u što kraćem vremenu pronađu svoje idealno turističko odredište, saznaju sve o turističkoj ponudi tog mjesta i oblikuju svoj godišnji odmor prema vlastitim interesima,
- pružanje usluga poslovnom sektoru u vidu povezivanja tvrtki i ostvarivanja brze i kvalitetne suradnje s partnerima i klijentima putem Interneta, prezentiranja proizvoda, razmjene rada, roba i usluga, oglašavanja projekata, marketinških istraživanja, konzultantskih usluga i sl.
Status
        Tourist
        Business
        Team
Ako još niste član Tourism Cluba, molimo Vas da se registrirate.
Ime:
Šifra:
Istraživanja
Istrazivanje
Vremenska prognoza
Zanimljivosti
Izvučeni dobitnici nagradne igre istraživanja 'Tourism Club - Croatia 2006'
Zahvaljujemo se svima koji su svojim sudjelovanjem pomogli u istraživanju. Čestitke sretnim dobitnicima!
Opširnije
Forum
Uvjeti korištenja. Tourism Club 2006. Sva prava pridržana. Developed by E!2584 Ulixes