Najviše gostiju na opatijskoj rivijeri
24.05.2006
RIJEKA - Preko uskrsnog vikenda na Kvarneru je boravilo oko 10.600 gostiju, uglavnom u hotelima i privatno. Najviše se turista odlučilo za opatijsku rivijeru i Lošinj.
   Tourist arrow Tourism Clubarrow Hrvatska
Hrvatska
Ulixes
Pretraživanje
Advertisement
Najviše gostiju na opatijskoj rivijeri
24.05.2006
Na Lošinju je boravilo oko 2700, najviše stranih gostiju, koji su se s obzirom na ponuđeno ondje mogli i najbolje provesti.
Maštoviti programi
Trebalo je samo izabrati neki od programa koje je Turistička zajednica s Poglavarstvom osmislila, kao što je Put delfina, Mirisni putevi Lošinja, program Otkrijte lubenice. Na Lošinju su se odlično pripremili u predsezoni. Uredili su šetnicu, priredili su i program za astmatičare i alergičare, koji još jednom potvrđuje kako je taj otok idealan za zdravstveni turizam.
Ništa nova u Stare dame
Nešto manje sreće imali su gosti na opatijskoj rivijeri. Imali su samo uobičajenu hotelsku ponudu. Ondje je boravilo oko 3700 gostiju. U Opatiji je vrijedilo posjetiti izložbu hrvatskih suvenira, koja je, na žalost, bila otvorena samo do 15. travnja, i tradicionalni Festival šparoga u Lovranu.
Neki su ostali i duže
Prema podacima s graničnih prijelaza Rupe i Pasjaka, od petka do nedjelje u našu su zemlju ušla 34.642 stranca, najviše Austrijanca, Nijemaca i Talijana, a 20.341 stranac izišao je iz zemlje.

Izvor: Večernji list
Autor: Elena Čuljat
Datum: 17.04.2006
Status
        Tourist
        Business
        Team
Ako još niste član Tourism Cluba, molimo Vas da se registrirate.
Ime:
Šifra:
Istraživanja
Istrazivanje
Vremenska prognoza
Zanimljivosti
8 top hotela u starim palačama
MALI OBITELJSKI HOTELI novi su fenomen u hrvatskom turizmu.
Opširnije
Forum
Uvjeti korištenja. Tourism Club 2006. Sva prava pridržana. Developed by E!2584 Ulixes