Team arrow Tourism Clubarrow Hrvatskaarrow Središnja Hrvatska
Bjelovar je jedan od najmlađih hrvatskih gradova, najprepoznatljiviji po svome glavnome trgu na kojemu je barokna crkva sv. Terezije, vojarna “Preradović”, Sokolski dom, Povijesni arhiv...
Hrvatsko zagorje valovita je kotlina s bezbroj brežuljaka zaštićenih s tri strane - Medvednicom, Ivanščicom i Kostelskom gorom. Cijeli taj kraj spomeničko je područje u kojemu je zaštićeno 275 spomenika kulture.
Grad na četiri rijeke. To je najprepoznatljivija odrednica Karlovca koji se smjestio u međurječju Korane, Kupe, Mrežnice i Dobre. Veliko je prometno čvorište te trgovačko i industrijsko središte.
Koprivnica je danas jako administrativno, gospodarsko, kulturno i županijsko središte Podravine i Prigorja. To je grad s jakom industrijom u kojoj je najpoznatija prehrambena industrija Podravka.
Grad je industrije od koje je najpoznatija sisačka rafinerija te sisačka željezara. Sisačka je luka najveća riječna luka u Hrvatskoj i u njoj je i sjedište našeg riječnog brodarstva.
Nalazi se na sjeverozapadu Hrvatske i u zemljopisnom smislu pripada podravskom pojasu. Obuhvaća prostor Gornjeg zagorja između planine Ivančice i rijeke Drave, te graniči sa Slovenijom.
Uvjeti korištenja. Tourism Club 2006. Sva prava pridržana. Developed by E!2584 Ulixes