Team arrow Tourism Club
Istrazivanje 2006
Hrvatska je zemlja koja oduševljava turiste raznolikošću, očuvanim prirodnim ljepotama, kulturnim nasljeđem i ljubaznim ljudima. Tu se na malom prostoru dotiču čari Sredozemlja, rubovi Alpa, Panonska nizina i obale Dunava, te planinski masiv Dinara.
Koje ljetovanje, proizvod ili uslugu odabrati? Neke mogućnosti su bolje, a druge lošije. Naš je cilj turistima pružiti informacije koje će im pomoći da za svoj novac uvijek dobiju najviše i najbolje! Kod prikupljanja informacija, kod izbora i rezervacija, za vrijeme putovanja, poslije putovanja.
Sve tvrtke i poslovni turistički subjekti, koji u turizmu prepoznaju nove tržišne prilike i svojim asortimanom žele pridonijeti obogaćivanju turističke ponude destinacija Hrvatske, mogu se uključiti u naš jedinstveni sustav i postati njegovim članom.
Radite li s turističkim informacijama, pišete tekstove na temu turizma, bavite se marketingom, kreativni ste u izradi multimedijskih sadržaja, stručnjak ste na području turizma, želite proširiti horizonte i iskoristiti priliku za osobni i profesionalni razvoj...
Uvjeti korištenja. Tourism Club 2006. Sva prava pridržana. Developed by E!2584 Ulixes